Home » , » Bahaya TOKSIN pada tubuh badan

Bahaya TOKSIN pada tubuh badan

Admin | 00:57 | 0 comments
Apa itu TOKSIN?
Toksin adalah bahan kimia atau racun berbahaya yang boleh merosakkan struktur dan fungsi sel badan. Ia adalah hampir mustahil untuk anda mengelakkan daripada toksin kerana ia berada di mana-mana sahaja, dalam udara yang kita sedut, makanan dan minuman. Anda juga terdedah kepada toksin dalaman, sisa metabolik yang dihasilkan dalam badan disebabkan tekanan hidup dan cara pemakanan yang tidak seimbang.

Bagaimana TOKSIN terjadi?
Toksin dalam tubuh manusia terjadi akibat pencemaran. Antaranya ialah pencemaran makanan akibat penggunaan bahan kimia secara berleluasa seperti racun perosak, racun serangga dan baja kimia untuk aktiviti pertanian.
Kesihatan menjadi lebih parah apabila manusia mengambil makanan yang mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya merupakan punca utama terjadi toksin dalam badan.

Pengambilan makanan terlalu berasid seperti daging, makanan diperhalus seperti nasi, roti, gula, manisan, makanan goreng berminyak, protein berlebihan dan lain-lain adalah faktor yang menyumbang kepada masalah kesihatan. Di samping, makanan yang mengandungi bahan kimia seperti pengawet, pewarna dan perasa tiruan, antibiotik, racun perosak dan lain-lain.

Kesan TOKSIN pada tubuh badan?
Terjadi pelbagai penyakit seperti tumor, kanser, migrain dan sebagainya. Fakta daripada pelbagai kes penyakit mendapati bahawa hampir 90% punca penyakit adalah disebabkan oleh toksin. Di dalam sistem fisiologi tubuh, apabila seseorang itu sakit, badan sedang berusaha untuk menyingkirkan sisa-sisa buangan, mukus dan toksin yang menghalang fungsi tubuh. Toksin yang berada di dalam saluran darah akan di bawa ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya.

Jika badan terlalu berasid serta berlaku proses penapaian dalam usus akan meningkatkan kandungan toksin di dalam badan kita. Toksin tersebut akan diserap dan melekat dalam darah yang menyebabkan terjadinya pelbagai masalah kesihatan atau penyakit. Antara penyakit yang diakibatkan oleh tindakbalas toksin ialah:-

Penyakit Kulit
Penyakit kulit terjadi apabila toksin dalam darah cuba keluar melalui kulit. Pengumpulan toksin di dalam kulit akan mengakibatkan penyakit seperti jerawat, bisul dan lain-lain.
Masalah kulit, jerawat, masalah jerawat, Masalah kulit, bisul, masalah bisul,
Tumor
Tumor berpunca daripada bahan buangan bertoksin yang berkumpul dipelbagai tisu badan.

Demam
Demam adalah proses semulajadi badan untuk membersihkan diri sendiri. Apabila sel darah putih menentang toksin di dalam badan, Kadar metabolisme semakin cepat, mengakibatkan tubuh menjadi demam.
demam,
Penyakit jantung dan tekanan darah tinggi
Toksin yang melekatkan di dalam darah akan menjejaskan kelancaran perjalanan darah. Ia menyebabkan jantung, bekerja lebih kuat untuk melancarkan perjalanan darah yang melalui saluran yang tersumbat. Ia akan mengakibatkan pembesaran jantung, sementara tekanan ke atas saluran tersumbat akan mengakibatkan tekanan darah tinggi.
sakit jantung, heart attack,
Di samping, buah pinggang dan sistem endoktrin dalam usaha membersihkan toksin akan merembes pelbagai jenis kimia yang menyebab terjadinya tekanan darah tinggi.

Cara mengatasi TOKSIN?
Langkah awalan untuk menyembuhkan penyakit ialah dengan menyingkirkan toksin dan tidak semata-semata mengawal sebarang penyakit dengan ubat sahaja. Ada banyak cara bagaimana hendak menyingkirkan toksin daripada badan iaitu melalui pembuangan air besar, banyakkan minum air masak, mengambil makanan kesihatan, bersukan dan berpuasa.
Air kosong, Air masak, Air mineral, Sayur-sayuran, makanan berkhasiat,
Dengan keadaan semasa yang semakin pesat, kebanyakan daripada kita sering mengabaikan langkah awalan ini. Bagi memudahkan anda, kini anda boleh buang toksin melalui Foot Detox Patch.
Foot Detox Patch Jung Gong, Foot Detox Patch, Foot Patch, Foot Detox Patch Original, Foot Detox Patch Tulen,

Bagaimana Foot Detox Patch berfungsi?
Ia berfungsi dengan 2 cara, iaitu merangsang titik akupuntur pada kaki dan menarik keluar toksin melalui peluh. Secara ringkasnya, ia bertindak sebagai penyingkir toksin yang menarik keluar toksin daripada badan melalui peluh.
Titik akupuntur kaki,

Kelebihan menggunakan Foot Detox Patch?
1. Melegakan sengal-sengal badan dan mengurangkan ketegangan pada otot.
2. Mengurangkan masalah kulit dan jerawat.
3. Melancarkan pengaliran darah.
4. Menyegarkan badan.
5. Meningkatkan kualiti tidur.
6. Menyingkirkan toksin daripada badan anda melalui peluh.
7. Mengurangkan masalah kencing manis/diabetes dan gout/artritis.
8. Melancarkan proses perkumuhan dan penyingkiran toksik dari badan.
9. Membuang air berlebihan dalam badan.

Set Borong
=========================================================================
WHITE
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
100 pcs : RM 70 (RM 0.70/pcs)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

GOLD
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
100 pcs : RM 80 (RM 0.80/pcs)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

=========================================================================
*Harga yang dinyatakan SAH untuk seluruh Malaysia sahaja.
Share this article :
 
Support : GetReload.net - Tukarkan beban topup sebagai pendapatan
Copyright © 2012. Foot Detox Patch Jun Gong - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Beyond Synergy Solution